default-image

Οι Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για την επίθεση

Κρήτη
Οι Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ για την επίθεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζουν την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο Π. Ινιωτάκης χθες το βράδυ οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας ότι τέτοιες πρακτικές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από το δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την άνανδρη και ύπουλη επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ηρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης.

Τέτοιες επιθέσεις εις βάρος ενεργών πολιτικών και αυτοδιοικητικών στελεχών δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές από το δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου. Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι τέτοιες πρακτικές, από όπου και αν προέρχονται και όποια συμφέροντα και αν εξυπηρετούν, δεν πρέπει να πτοήσουν τους πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά και να αναστείλουν το έργο τους υπέρ των συμφερόντων των πολιτών, της πόλης και του νησιού μας.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ εύχεται στον Πέτρο Ινιωτάκη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην οικογένειά του και επάνοδο στα καθήκοντά του».

Ν.Ε. ΔΗΜΑΡ Ηρακλείου

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ηρακλείου «καταδικάζει κατηγορηματικά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Διαφάνειας και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Hρακλείου, Πέτρος Ινιωτάκης.

Ο δημοκρατικός λαός του Ηρακλείου δε θα ανεχθεί τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες. Η άθλια αυτή πράξη, από όπου και αν προέρχεται, δεν πρόκειται να αναστείλει το έργο της δημοτικής Αρχής που αγωνίζεται για τη ευημερία της πόλης.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ εύχεται στον Πέτρο ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους δικούς του και στα καθήκοντά του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News