Ειδήσεις

Η ΟΓΕ Ηρακλείου καλεί στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδος) του νομού Ηρακλείου καλούν όλες τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών «να δώσουν δυναμικό "παρών"» στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 27 Νοέμβρη στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ελευθερίας στις 10 π.μ.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν: «Γυναίκα μην προσαρμόζεσαι στη ζωή που σου φτιάχνουν. Μια ζωή στην ανεργία, την εκμετάλλευση, γεμάτη αγωνία και ανασφάλεια. Μια ζωή στα όρια της πείνας και της υποταγής.

Αγωνίσου για μια ζωή σύμφωνη με τις δικές σου ανάγκες και τα δικά σου συμφέροντα και όχι των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Όσο κάνεις υπομονή, όσο τους αφήνεις να σε παραμυθιάζουν για μια ανάπτυξη που έρχεται, τάχα για το δικό σου καλό, τόσο η Ε.Ε. και συγκυβέρνηση κερδίζουν χρόνο για να παίρνουν μέτρα σε βάρος σου για την αύξηση των κερδών τους.

* Αναρωτήσου όταν εσύ κάνεις θυσίες ποιος κερδίζει

* Αναρωτήσου ποιος παράγει τον πλούτο και ποιος τον εκμεταλλεύεται

* Αναρωτήσου αν τα δικά σου συμφέροντα ήταν ποτέ ή μπορεί να γίνουν ίδια με των μεγαλεμπόρων, των βιομηχάνων, των μεγαλοξενοδόχων, των εφοπλιστών.

Έχουμε ευθύνη, σήμερα - τώρα, να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας για μας, αλλά και για τις μελλοντικές γενιές.

Μη μένεις μόνη σου στη μίζερη ζωή που σου ετοιμάζουν. Έλα μαζί μας στον αγώνα για τη ζωή που μας αξίζει».

Σχόλια