default-image

Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Arkalochori Street Run

Κρήτη
Μεγάλη επιτυχία για το 1ο Arkalochori Street Run

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή 820 δρομέων διεξήχθη σήμερα ο 1ος αγώνας Arkalochori Street Run, ο οποίος περιελάμβανε τρεις αποστάσεις.

Για την ακρίβεια διεξήχθη ένας αγώνας 10 χιλιομέτρων τρέξιμο (εκκίνηση 10 π.μ.), ένας 5 χιλιομέτρων τρέξιμο και περπάτημα (11:20 π.μ.) και ένας 1.000 μέτρων (9:10 π.μ.) για παιδιά δημοτικού.

Σκοπός του αγώνα να προβληθεί η σημασία της άσκησης στην υγεία μας, ενώ οι συμμετέχοντες έδειξαν τη στήριξή τους στο Σύλλογο "Όραμα-Ελπίδα"... Επίσης πραγματοποιήθηκαν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών με δείγμα στοματικού επιχρίσματος σε περίπτερο του συλλόγου που βρίσκονταν στην εκκίνηση/τερματισμό του αγώνα, δηλαδή στην πλατεία Ελευθερίας του Αρκαλοχωρίου. Επίσης για κάθε συμμετέχοντα δόθηκε 1 ευρώ στον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρχαν πολλές εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα και μετά το τέλος των βραβεύσεων οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν σε ελαφρολαϊκά μονοπάτια με συναυλία στο χώρο της έναρξης/τερματισμού.

Σκοπός των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί ο αγώνας και να επεκταθεί.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η "ΚΡΗΤΗ TV", η εφημερίδα "Νέα Κρήτη" και το Ράδιο 98,4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News