default-image

Συνάντηση στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος για θέματα αθλητισμού

Κρήτη
Συνάντηση στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος για θέματα αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδος, προκειμένου να συζητήσει θέματα αθλητισμού με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών της περιοχής, πραγματοποίησε ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κ. Νίκος Συριγωνάκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Συριγωνάκης συζήτησε με τον αντιπρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π. του Δήμου και υπεύθυνο αθλητικών θεμάτων κ. Ζαχαρία Δερμιτζάκη, καθώς επίσης και με τα μέλη του Δ.Σ. κ. Γιώργο Ιωαννίδη, Μανώλη Παπαδακάκη και Αλέκο Γαρεφαλάκη τον τρόπο της συνεργασίας τους με σκοπό την ανάπτυξη και βελτίωση των αθλητικών υποδομών στην ευρύτερη περιοχή του δήμου, ενώ επισημάνθηκε ότι σκοπός όλων των εμπλεκόμενων φορέων είναι να δημιουργηθούν οι υποδομές και οι συνθήκες εκείνες που θα συνδράμουν και θα ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες του δήμου να επισκέπτονται τους χώρους άθλησης, είτε για να ψυχαγωγηθούν, είτε για να αθληθούν και να είναι ασφαλείς.

Αυτό που επισημάνθηκε ακόμη είναι ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί σε παιδιά και νέους ανθρώπους, ώστε να αγαπήσουν και να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητήριου με την προοπτική να παραμένει ανοικτό για τους δημότες όλο το χρόνο.

Ο κ. Συριγωνάκης μετέφερε την πρόθεση της Περιφέρειας Κρήτης να είναι αρωγός σε εκδηλώσεις και διοργανώσεις που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, το «ευ αγωνίζεσθαι» και ευαισθητοποιούν νέα παιδιά, ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News