default-image

Στην αντεπίθεση και ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Στην αντεπίθεση και ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κόντρα στην ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έστειλε επιστολή στη διοργανώτρια αρχή με τις προτάσεις του, οι οποίες θα συζητηθούν στο ΔΣ της Δευτέρας (24/11).

Ο «δικέφαλος του Βορρά» αντιτίθεται στην πρόθεση του κ. Αγραφιώτη να παραιτηθεί από την προεδρεία, ενώ στην επιστολή γίνεται λόγος για ακρωτηριασμό του Χιού Ντάλας και επιβράβευση των διαιτητών του συστήματος. Επίσης, οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν πως η κίνηση της ΕΠΟ να μην ορίζει διαιτητές δείχνει πανικό, ενώ παράλληλα αφήνει τους ρέφερι έκθετους στις πιέσεις που δέχονται.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να παραστεί στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας ο Χιού Ντάλας για να δώσει εξηγήσεις για το πώς οδηγήθηκε στην παραίτηση εκ των ευθυνών του αλλά και να συζητηθεί κατά πόσο μπορεί να συνεργάζεται με την ΕΠΟ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» παράλληλα, επισήμανε πως αν συνεχίσει η ΕΠΟ να αρνείται τον ορισμό διαιτητών, τότε μπορούν να έρθουν ξένοι διαιτητές που θα προσληφθούν από τη διοργανώτρια αρχή για να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Τέλος, οι Θεσσαλονικείς ζητούν από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κηρύξει ως κατεπείγουσες όλες τις ανοικτές δικαστικές έρευνες η υποθέσεις που εκκρεμούν και αφορούν το ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News