default-image

Ημερίδα για την αντιμετώπιση του Έμπολα στο ΠΑΓΝΗ

Κρήτη
Ημερίδα για την αντιμετώπιση του Έμπολα στο ΠΑΓΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Εκπαίδευση του ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας για τον αιμορραγικό πυρετό Ebola" είναι το με θέμα ημερίδας που διοργανώνεται από το υπουργείο Υγείας, το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στην ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετέχουν επαγγελματίες υγείας των δημόσιων νοσοκομείων, των Κέντρων Υγείας και ιδιωτικών κλινικών της Κρήτης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως ακολούθως:

-Προσφώνηση: Α. Γρηγοράκης, διοικητής 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Προεδρείο: Α. Γκίκας, καθηγητής Παθολογίας-Λοιμώξεων, Πανεπιστήμιο Κρήτης  

-Ομιλητής: Ξ. Δεδούκου, παιδίατρος-λοιμωξιολόγος, υπεύθυνη του Γραφείου Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ΚΕΕΛΠΝΟ, με θέμα "Τρέχουσα επιδημία αιμορραγικού πυρετού Ebola"

-Ομιλητής: Κ. Παπαδήμα, πνευμονολόγος-φυματιολόγος, Γραφείο Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ΚΕΕΛΠΝΟ, με θέμα "Διαλογή-διαχείριση ύποπτου κρούσματος αιμορραγικού πυρετού Ebola σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας (νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Ιδιωτικά Ιατρεία)"

-Ομιλητής: Α. Μαραγκός, νοσηλευτής ΠΕ Msc, Γραφείο Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ΚΕΕΛΠΝΟ, με θέμα "Μέτρα ατομικής προστασίας για ιατρονοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας"

-Πρακτική εφαρμογή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News