default-image

Παράταση συμμετοχής γεωργών σε συστήματα ποιότητας τροφίμων

Κρήτη
Παράταση συμμετοχής γεωργών σε συστήματα ποιότητας τροφίμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέχρι και τη Δευτέρα 15-12-2014 (καταληκτική ημερομηνία) παρατείνεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων πληρωμής για τους δικαιούχους του Μέτρου 132 "Συμμετοχή γεωργών σε συστήματα για την ποιότητα τροφίμων" του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2007-2013, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου (Δ.Α.Ο.Κ.Π.Ε.Η.).

Συνέπεια της παραπάνω παράτασης είναι ότι εκπρόθεσμες (με μείωση του ποσού κατά 1% για κάθε εργάσιμη ημέρα) θα θεωρούνται όσες αιτήσεις πληρωμής κατατεθούν έως και την Παρασκευή 9-1-2015 (δηλαδή σε διάστημα 25 ημερολογιακών ημερών μετά την προθεσμία).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «εντός αυτών των προθεσμιών ο δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να αιτηθεί παράτασης, ενημερώνοντας εγγράφως την αρμόδια Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) σχετικά με την αδυναμία υποβολής αίτησης πληρωμής. Σε περίπτωση μη κατάθεσης αίτησης πληρωμής ή αίτησης παράτασης εντός αυτών των προθεσμιών, το έργο θεωρείται ότι εγκαταλείφθηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News