default-image

Αποβολές, αποχή και οργή στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Κρήτη
Αποβολές, αποχή και οργή στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκηνές απείρου κάλλους νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο 10ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στο Γόφυρο, με τους γονείς να προχωρούν σε σοβαρότατες καταγγελίες!

Συγκεκριμένα, ο γονείς καταγγέλλουν πως η διαχείριση, από τη διεύθυνση, της απόφασης μερίδας μαθητών να προχωρήσει στην κατάληψη του σχολείου ως διαμαρτυρία για το χαστούκι που δέχτηκε μαθητής από... αγανακτισμένο γονιό στο 12ο Γυμνάσιο, προκάλεσε σοβαρή ένταση, ημερήσιες αποβολές για τους πρωτεργάτες της απόφασης και έβγαλε τους μαθητές στο δρόμο, καθώς αυτή ήταν η απόφαση της διεύθυνσης.

Μετά την οργισμένη αντίδραση των γονιών και τη δημοσιοποίηση του θέματος έπεσαν οι τόνοι, με τη διεύθυνση του σχολείου να δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στο θέμα, ενώ παράλληλα οι διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας και Περιφερειακής Εκπαίδευσης δηλώνουν άγνοια περί του θέματος.

Μετά απ' όσα συνέβησαν, το 1/3 των μαθητών, σύμφωνα με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μανουσάκη, μπήκε στις τάξεις για μάθημα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιδιά που έφυγαν.

«Οι πόρτες είναι ανοικτές», είπε η υποδιευθύντρια του σχολείου στο Ράδιο 9,84 όταν ρωτήθηκε, και μάλιστα με... την παρότρυνση «να κάνουμε καλύτερα τη δουλειά μας», αν και ήταν μάλλον μπερδεμένη ως προς την αιτία, τα κίνητρα αλλά και τα γεγονότα της διαμαρτυρίας των μαθητών.

Αρνήθηκε να πει οτιδήποτε ο διευθυντής του σχολείου, αν και του ζητήθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News