default-image

Λ. Μάρης: "Όλα αυτά τα πράγματα είναι χουντικά!"

Αθλητισμός
Λ. Μάρης: "Όλα αυτά τα πράγματα είναι χουντικά!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν το λέμε εμείς στον τίτλο, το έβγαλε ως συμπέρασμα για την συμπεριφορά της ΕΠΟ ο Λάμπρος Μάρης και μιλώντας στη «Μικτή Ζώνη» και ταίριαζε ενώ η εκπομπή της Κρήτη tv ήταν στον αέρα τη βραδιά της επετείου του Πολυτεχνείου. Ταίριαζε!

Ο λόγος της έκρηξης του Λάμπρου Μάρη, έγινε επειδή η καχυποψία της διοίκησης της ΕΠΟ έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το συνέδριο για τη Βία που έγινε στο «Ατλαντίς» επί τούτου για να προβληθεί η επαναφορά του Βασίλη Γκαγκάτση στο προσκήνιο! Όταν σε όλους ήταν γνωστό εξ αρχής ότι το συνέδριο ήταν ιδέα και πρόταση του βουλευτή του Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη από τη σύσκεψη της Περιφέρειας! Καυτηρίασε μάλιστα την απουσία των ΕΠΣ Χανίων και Ρεθύμνου για την απουσία τους.

#«Μας κατηγόρησαν ότι μαζευτήκαμε στο Ηράκλειο για να φτιάξουμε μια ομάδα και να ρίξουμε τη διοίκηση της ΕΠΟ! Όμως δεν μ' ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Εμένα μ' ενδιαφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου, το Ηράκλειο και η Κρήτη. Λυπήθηκα που ήταν στο συνέδριο μόνο Λασίθι και Ηράκλειο και ο κ. Σταράκης, αλλά πλέον σαν πρώην και παραιτηθείς σύμβουλος. Δεν κάναμε φατρία για να ρίξουμε κάποια διοίκηση. Γι' αυτό δεν ήρθαν στο συνέδριο. Όλα αυτά τα πράγματα είναι χουντικά. Δεν μπορεί να πει κάποιος την άποψή του; Σίγουρα τον κ. Βούρβαχη τον δικαιολογώ απόλυτα, γιατί είναι αναπληρωτής πρόεδρος. Είχαμε μια αποτυχία, μία καταστροφή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την εθνική ομάδα, αλλά και οικονομικά. Θα μπορούσε, όμως, να στείλει τον αντιπρόεδρο του. Για το Ρέθυμνο τι να πω; Μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι δε μπαίνουν σε παιχνίδια. Στο Βασίλη Γκαγκάτση δεν απάντησα σε ορισμένα πράγματα, γιατί σεβάστηκα τον Νίκο Τζώρτζογλου».

Βέβαια ο Λάμπρος Μάρης δεν άφησε ασχολίαστη την εμφάνιση του πρώην προέδρου και σε σχέση με την όποια πρόθεση του να διεκδικήσει την προεδρία αν προκύψει. Χωρίς μάλιστα να παραγνωρίζει τις δυνατότητες του και την καθοριστική συμβολή του στην Εθνική ομάδα των επιτυχιών. Τα είπε καθαρά εισπράττοντας και τη σύμφωνη γνώμη του ομολόγου του από το Ηράκλειο που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής:

 # «Μπορεί αυτή η διοίκηση ή του κ. Γκαγκάτση, που είναι πιο άξιος απ' αυτούς, να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι; Μήπως το έκανε ποτέ η διοίκηση του κ. Γκαγκάτση στην παντοκρατορία του Κόκκαλη; Αν και είναι πιο επιτυχημένος, ιδιαίτερα στο κομμάτι της Εθνικής ομάδας. Πήγα στο συνέδριο για να τιμήσω τον κ. Τζώρτζογλου, γιατί μια φορά τον πίκρανα και πλέον θα κάνω ό, τι θέλει. Για τον Γκαγκάτση, πάντως, αυτό δεν θα το έκανα. Όταν είχε προκύψει το θέμα με το Ηράκλειο και το Κιλκίς, δεν ψήφισα για να πάω κόντρα στον Νίκο Τζώρτζογλου και στον Βασίλη Χατζηαποστόλου».

Φυσικά και αναφέρθηκε στις τρέχουσες εξελίξεις που έφεραν το «λουκέτο» στα πρωταθλήματα:

#«Αυτά πρέπει να είναι ξένα από το ποδόσφαιρο. Οι δουλειές να είναι δουλειές και το ποδόσφαιρο να είναι ποδόσφαιρο. Βέβαια και το ποδόσφαιρο είναι μπίζνα. Είχαμε το συνέδριο για τη βία και εκτός από το συγχωρεμένο τον Κώστα Κατσούλη, παραλίγο να πεθάνει άλλος ένας άνθρωπος (Ζωγράφος), τον οποίον, απ' ότι λέγεται, χτύπησαν γιατί έκανε κακό ορισμό. Αυτό ακούγεται, τώρα τι κακό ορισμό έκανε δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι επειδή υπάρχει μια κόντρα του κ. Μαρινάκη και του κ. Μελισσανίδη, δεν είναι στη μπάλα αυτό. Γιατί αν θέλει η ΑΕΚ του Μελισσανίδη να πάρει το πρωτάθλημα, δε χρειάζεται ούτε κακούς, ούτε καλούς ορισμούς. Κι αυτή τη στιγμή να μην έχει ομάδα, θα δώσει 2 ή 3 εκατομμύρια ευρώ και θα φτιάξει ομάδα για να πάρει το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι άλλα είναι τα θέματα. Δε βλέπω άνθρωπο στην Ομοσπονδία να μπορεί να ηγηθεί αυτής της κατάστασης. Να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να πει ότι εγώ είμαι πρόεδρος και δεν ακούω κανέναν από σας και να κλείσει το τηλέφωνό του. Δε μιλάει με κανέναν".

ΜΙΚΤΗ ΖΩΝΗ blogs Μαλτεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News