default-image

Απαγόρευση μεταγραφών για την ΑΕΚ στο βόλεϊ

Σπορ
Απαγόρευση μεταγραφών για την ΑΕΚ στο βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες «φωτιές» ανάβουν στο βόλεϊ της ΑΕΚ, αφού η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών τόσο στο γυναικείο, όσο και στο αντρικό τμήμα βόλεϊ της ομάδας, λόγω παλιότερων οφειλών, λίγες ώρες μετά τις εξαγγελίες του Μάνου Μακρού για μείωση στο μπάτζετ του τμήματος.

Αιτία είναι η προσφυγή της Σόνια Μποροβίντσεκ στη CEV για οφειλή περίπου 30.000 ευρώ, που αφορά τιμωρία των τμημάτων βόλεϊ του συλλόγου -και όχι μόνο το γυναικείο. Άλλωστε στο τμήμα των γυναικών έχει επιβληθεί τιμωρία απ' την αρχή της σεζόν, λόγω των εκκρεμοτήτων στην Κάταλιν Κις, με αποτέλεσμα να μην ενισχυθεί με νέες ξένες.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν δικαίωμα να καταβάλουν τα χρήματα έως τις 9 Δεκεμβρίου, ώστε να μην ισχύσει η ποινή, ενώ υπάρχει το περιθώριο έφεσης εντός 14 ημερών απ' την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης, που είναι η 9η Νοεμβρίου.

Πάντως, το θέμα δεν αποκλείεται να φτάσει και πιο μακριά, αφού η CEV θα προωθήσει το αίτημα και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, ώστε να επιβάλει κι αυτή ποινή που θα ισχύσει για παίκτριες που δεν ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πάντως, πως νωρίτερα ο πρόεδρος του αντρικού τμήματος είχε εξαγγείλει δραστικές μειώσεις στο μπάτζετ του τμήματος. Κάτι που αυτομάτως μειώνει και τις πιθανότητες να γινόταν προσθήκες στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Επιπλέον, θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να υπάρξει περαιτέρω τιμωρία, εκτός της απαγόρευσης μεταγραφών, για το συγκεκριμένο θέμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News