default-image

Συνάντηση Λαμπρινού με τη διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης

Κρήτη
Συνάντηση Λαμπρινού με τη διοίκηση του ΤΕΙ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του ΤΕΙ Κρήτης είχε σήμερα Τετάρτη συνάντηση ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα εξαιτίας της υποχρηματοδότησής του, αλλά και οι τρόποι συνεργασίας ΤΕΙ και Δήμου Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Βαγγέλης Καπετανάκης εξέθεσε στο δήμαρχο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα σχετικά με την πληρωμή των δημοτικών τελών, ενώ αναφορά έγινε και για τα αδέσποτα.

Όσον αφορά τα δημοτικά τέλη που από το 2012 οπότε και επιβλήθηκαν έχουν ανέλθει μαζί με τα πρόστιμα στο 1 εκατ. ευρώ, ο κ. Καπετανάκης δήλωσε την αδυναμία του ΤΕΙ να αντεπεξέλθει στην αποπληρωμή τους και ζήτησε την εξεύρεση λύσης.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Λαμπρινός εξέφρασε τη στήριξή του στο ΤΕΙ Κρήτης τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό εκπαιδευτικό ίδρυμα του νησιού μας, ενώ, όπως επισήμανε, θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που ετέθησαν από τη διοίκησή του στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Δήμου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Γιώργος Καραντινός, ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΤΕΙ κ. Κώστας Σαββάκης, ο γενικός γραμματέας του Ιδρύματος κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας και η νομική σύμβουλος του ΤΕΙ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News