default-image

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

Κρήτη
Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο άνδρες, ένας Έλληνας 30 ετών και ένας Ιρανός 44, συνελήφθησαν στα Χανιά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στους συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

?      Πέντε (5)  συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 9,4 γραμμάρια.

?      Δύο συσκευασίες με  ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 11,2 γραμμάρια.

?      Το χρηματικό πόσο των σαράντα (85) ευρώ και

?      Δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Κατά την  προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων ακολούθησε έρευνα στην οικία του 44χρονου, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακόμη 9,4 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ακολούθησε έρευνα στην οικία του 30χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 57,8 γραμμαρίων, 25 νάιλον σακουλάκια και τρία κινητά τηλέφωνα.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες  με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στον κ.  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News