default-image

Συγκίνηση από τον πατέρα του Σήφη Αναστασάκη

Συγκίνηση από τον πατέρα του Σήφη Αναστασάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "παρών" στον Καράβολα, όπου πολλές εκατοντάδες Ηρακλειωτών συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή επίδειξη του F-16, έδωσε και ο πατέρας του αδικοχαμένου πιλότου Σήφη Αναστασάκη.

Παραμένοντας πάντα κοντά στην Πολεμική Αεροπορία, που τον έχει αγκαλιάσει όπως και ολόκληρη την οικογένεια του ηρωικού πιλότου που έχασε τη ζωή εν ώρα καθήκοντος, ο κ. Αναστασάκης παρακολούθησε την επίδειξη με εμφανή τα σημάδια της συγκίνησης.

Αυτό άλλωστε έλεγε και ο ίδιος, τονίζοντας ότι είναι πολύ συγκινημένος για την τιμή που γίνεται στο Ηράκλειο από την Πολεμική Αεροπορία αλλά και το μήνυμα που στέλνει με αυτήν την επίδειξη.

«Δεν μπορούσα να λείπω. Είναι πάντα δύσκολες οι στιγμές αυτές, αλλά θέλω να τιμήσω με την παρουσία μου όλα τα στελέχη της Αεροπορίας μας, όπως πρέπει να τα τιμούμε όλοι μας βλέποντας τις ικανότητες τους, αλλά και όταν πλέον λείπουν όπως το παιδί μου» , μας είπε πολύ συγκινημένος ο κ. Στέφανος Αναστασάκης που βρέθηκε μαζί με τη κόρη του, και τα παιδιά του ήρωα σμηναγού στο Ηράκλειο για να παραβρεθούν όλοι στην εκδήλωση.

Ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στην οικογένεια Ανδρουλάκη, για το φρόνημα τόσο του Γιώργου, όσο και του δίδυμου αδελφού του Μιχάλη ο οποίος είναι επίσης πιλότος της Π.Α.

Πριν γεμίσει με υπερηφάνεια το Ηράκλειο, ο Γιώργος Ανδρουλάκης σκόρπισε συγκίνηση στη Γέργερη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχέδιο πτήσης του σμηναγού, τον έφερε πάνω από το σημείο όπου έχει ταφεί ο Σμηναγός Σήφης Αναστασάκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του πριν από περίπου 4 χρόνια, στη διάρκεια διατεταγμένης αποστολής.

Ο ήχος από τον κινητήρα του μαχητικού, σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στους κατοίκους της περιοχής που συγκλονίστηκε τόσο από τον ήχο του μαχητικού όσο και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο οι συνάδελφοι του απέδωσαν τιμές.

Της Έλλης Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News