default-image

Αιματηρή συμπλοκή στις Φιλιάτες μεταξύ κακοποιών και κατοίκων

Ελλάδα
Αιματηρή συμπλοκή στις Φιλιάτες μεταξύ κακοποιών και κατοίκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπλοκή μεταξύ Αλβανών κακοποιών και κατοίκων στο χωριό Σμέρτο Φιλιατών της Θεσπρωτίας έγινε το πρωί του Σαββάτου, με αποτέλεσμα ένας 18χρονος και ένας 70χρονος να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού Σμέρτο, το περιστατικό ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί, όταν μία 26χρονη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπη μπροστά στην είσοδο του σπιτιού της με τέσσερις Αλβανούς, που ήταν οπλισμένοι με ξύλινους λοστούς και της ζητούσαν επίμονα χρήματα.

Τη φασαρία άκουσε ο 18χρόνος ανιψιός της που ήταν μέσα στο σπίτι και φώναξε τη θεία του για να μάθει τι συμβαίνει. Τότε οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι και χτύπησαν στο κεφάλι το νεαρό.

Αμέσως μετά, στις εκκλήσεις της 26χρονης για βοήθεια έτρεξε ένας 70χρονος γείτονας, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει τους άγνωστους δράστες συνεπλάκη μαζί τους με αποτέλεσμα να δεχτεί και εκείνος χτυπήματα στο κεφάλι.

Οι κακοποιοί άρπαξαν δύο κινητά τηλέφωνα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 18χρονος και ο 70χρονος άνδρας μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην περιοχή και τα σύνορα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News