default-image

Τζαμπαρίνι: "Λάθος μου η πρόσληψη Γκατούζο"

Ποδόσφαιρο
Τζαμπαρίνι: "Λάθος μου η πρόσληψη Γκατούζο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O πρόεδρος της Παλέρμο υποστήριξε πως ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ ήταν ο Γκουιντολίν ενώ για τον Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε πως ήταν λάθος η πρόσληψή του.

Ο Τζενάρο Γκατούζο συγκέντρωσε επτά βαθμούς σε έξι ματς που βρέθηκε στον πάγκο της Παλέρμο όταν εκείνη αγωνιζόταν στη Serie B και το γεγονός αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην "Il Messaggero Veneto":

"Δεν ήταν εύκολο να ανακάμψουμε άμεσα και το πρόβλημά μας στο ξεκίνημα ήταν ο Ρίνο Γκατούζο. Ήταν λάθος μου που τον προσέλαβα", δήλωσε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των "ροζανέρι", και πρόσθεσε για την περυσινή σεζόν που βρήκε την ομάδα του να επιστρέφει στη Serie A. "Αντικαταστήσαμε τον Γκατούζο με τον Τζουζέπε Ιακίνι που είναι ένας πολύ ικανός προπονητής και ο οποίος μας βοήθησε από πολλές απόψεις. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με 14 πόντους διαφορά από την 2η Έμπολι και την περασμένη Κυριακή στο San Siro κόντρα στη Μίλαν η βασική ενδεκάδα είχε 10 παίκτες που ήταν βασικοί και στη Serie B. Δεν αισθανόμαστε καθόλου νεοφώτιστοι».

Ερωτηθείς επίσης για το ποιος ήταν ο καλύτερος από τους 52 συνολικά προπονητές που έχει προσλάβει και απολύσει, κατονόμασε τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν, υπενθυμίζοντας βέβαια ότι έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς τεχνικούς μεταξύ των οποίων και οι Σπαλέτι, Τζακερόνι, Πραντέλι και Βεντούρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News