default-image

Μ. Κονταρός την Δευτέρα 10/11 στο "Ιδιόμελο" στο Ηράκλειο

Κρήτη
Μ. Κονταρός την Δευτέρα 10/11 στο "Ιδιόμελο" στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας σπουδαίος καλλιτέχνης της κρητικής μουσικής, ο Μανώλης Κονταρός, έρχεται στο Ηράκλειο για να εμφανιστεί στο "Ιδιόμελο". 

Γνωστός σε όλους τους Κρητικούς - και όχι μόνο ως ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν μεγάλη προσφορά στην κρητική μουσική.

Ο Μανώλης Κονταρός γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1968 στις Βρύσσες Αποκορώνου στα Χανιά. Από μικρή ηλικία κατάλαβε ότι δε θα μπορούσε να ασχοληθεί με τίποτα άλλο εκτός από την μουσική.  

Όπως ο ίδιος λέει,  ποτέ δεν είδε την κρητική μουσική ως επάγγελμα. Είναι μία αγάπη που έχει τη τύχη,  όπως χαρακτηριστικά  αναφέρει  πολλές φορές, να την μοιράζεται .

Ο ίδιος θεωρεί την παρουσία του κόσμου τιμή και έχει πάντα μια ιδιαίτερη σχέση με τους πολυάριθμους θαυμαστές του.  Σημείο καμπής στη ζωή του, το σοβαρό τροχαίο που είχε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου τραυματίστηκε βαριά. Ωστόσο δε το έβαλε κάτω . Πάλεψε και κατάφερε να επανέλθει και να ανακάμψει από το πρόβλημα του.  Και σήμερα στέκεται όρθιος μπροστά στο κόσμο που τον αγαπά και στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας, «Κάθε άνθρωπος κρύβει τεράστια δύναμη στην ψυχή του και το καταλαβαίνει μόνο όταν χρειαστεί να την αναζητήσει» λέει πολλές φορές σε φίλους του εξηγώντας ότι σήμερα τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο  δεν κοιτάζει πίσω. 

Ο Μανώλης Κονταρός παραμένει όμως από τους καλλιτέχνες που σέβονται τους θαυμαστές τους  και με την πρώτη ευκαιρία θέλει να βρίσκεται κοντά τους με όμορφες βραδιές. Μια από αυτές τις βραδιές και η ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο Ηράκλειο   όπου ο Μανώλης Κονταρός θα χαρίσει και πάλι αξέχαστες μουσικές στιγμές  στους φίλους του στο «Ιδιόμελο». Όσοι τον γνωρίζουν άλλωστε ξέρουν ότι το Ηράκλειο για τον ίδιο αποτελεί ένα αγαπημένο σταθμό με πολλούς και ισχυρούς προσωπικούς δεσμούς 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News