default-image

Επαφές Χρυσοχοΐδη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Κρήτη
Επαφές Χρυσοχοΐδη με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε φτάνει στο Ηράκλειο ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες του επαφές θα έχουν να κάνουν με το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης έχει προγραμματιστεί στις 8 το απόγευμα να συναντηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με μέλη της νυν αλλά και της πρώην Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ενώ έχουν κληθεί σε αυτήν τη συνάντηση και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Θα συμμετάσχουν γενικώς και στελέχη που διαφωνούν με την πολιτική του σημερινού αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλου.

Θεωρείται ότι οι συζητήσεις αυτές θα δώσουν συνέχεια στις ζυμώσεις που έχουν εκκινηθεί και στο τοπικό ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε πρόσφατες ήταν οι σχετικές αναφορές του Ανδρέα Λοβέρδου κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη, ότι θα πρέπει να ανοίξουν οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ.

Τη συζήτηση θα απασχολήσουν βεβαίως εσωκομματικά ζητήματα, καθώς δεν είναι μυστικό ότι ο κ. Χρυσοχοΐδης επιθυμεί να παίξει ηγετικό ρόλο στην "επόμενη μέρα" του ΠΑΣΟΚ ή της Δημοκρατικής Παράταξης.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο υπουργός Υποδομών θα έχει κι άλλες επαφές σήμερα, ενώ για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η μεγάλη συνάντηση με αυτοδιοικητικούς, βουλευτές και φορείς της Κρήτης, με θέμα τις υποδομές του νησιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News