default-image

''Με σεβασμό η βοήθεια στους οικονομικά ασθενέστερους'' (Ηχητικό)

Κρήτη
''Με σεβασμό η βοήθεια στους οικονομικά ασθενέστερους'' (Ηχητικό)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκινούν με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου, οι διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης στα Δειλινά.

Την διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων των οικογενειών και με σεβασμό απέναντι τους και απέναντι στα παιδιά τους υποσχέθηκε η αντιδήμαρχος παιδείας Μαρία Καναβάκη μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην Αγγέλα Δουλγεράκη.

Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στο 10ο Γενικό Λύκειο που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου 1 της συνοικίας.  Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων που εδρεύουν στα Δυτικά προάστια, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.  

Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν ο Συντονιστής του έργου και η Επιτροπή Παιδείας του συγκεκριμένου Δημοτικού Διαμερίσματος.  

Τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνουν ο Συντονιστής, έχει οριστεί ο κ. Γιώργος Τσερεβελάκης, και η Συντονίστρια της Επιτροπής Παιδείας του 3ου Διαμερίσματος, κα Αμαλία Αντωνάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News