default-image

"Τη λύση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός"

Ελλάδα
"Τη λύση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την πολιτική εξαθλίωσης που επιβάλλει η τρόικα και εκτελεί πειθήνια η συγκυβέρνηση. Μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές. Τη λύση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός», τόνισε σε δήλωσή της η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Έλενα Κουντουρά για τα εθνικά και την ομολογία του υπουργού Οικονομικών κ. Χαρδούβελη.

Η κ. Κουντουρά επισημαίνει πως «την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών ομολογεί ότι η Ελλάδα θα είναι δέσμια των δανειστών μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων και ο πρωθυπουργός αρνείται τη σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών που ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για τα εθνικά θέματα και το χρέος, η συγκυβέρνηση αναζητά υποκριτικά συναίνεση, ενώ ψάχνει απλώς για συνενόχους στην ακολουθούμενη εγκληματική πολιτική».

Κατέληξε στη δήλωσή της τονίζοντας πως «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι με την πολιτική εξαθλίωσης που επιβάλλει η τρόικα και εκτελεί πειθήνια η συγκυβέρνηση. Μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές. Τη λύση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News