Ειδήσεις

Ξεκινά η λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στα Δειλινά

Ξεκινούν με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου οι διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης στα Δειλινά. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στο 10ο Γενικό Λύκειο που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου 1 της συνοικίας.

Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων που εδρεύουν στα δυτικά προάστια, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.

Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν ο συντονιστής του έργου και η Επιτροπή Παιδείας του συγκεκριμένου δημοτικού διαμερίσματος.

Ο κ. Γιώργος Τσερεβελάκης έχει οριστεί ως συντονιστής και θα συγκεντρώνει τα δικαιολογητικά μαζί με τη συντονίστρια της Επιτροπής Παιδείας του 3ου Διαμερίσματος, κ. Αμαλία Αντωνάκη.

Όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Μαρία Καναβάκη, η δημοτική Αρχή προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση δεσμεύσεων που είχε αναλάβει, για τη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ενώ επισήμανε ότι σύντομα, σε συνεργασία και με τα άλλα δημοτικά διαμερίσματα, θα λειτουργήσει και σε αυτά κοινωνικό φροντιστήριο.

Σχόλια