default-image

Τα τουριστικά επαγγέλματα προτιμούν περισσότεροι νέοι

Κρήτη
Τα τουριστικά επαγγέλματα προτιμούν περισσότεροι νέοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάπτυξη του τουρισμού της χώρας και οι προοπτικές του για το μέλλον, απαιτούν και την ανάλογη στελέχωση με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό.

Και καθώς πληθαίνουν οι νέοι που στρέφονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση στον χώρο της μαγειρικής και συνολικότερα του τουρισμού, έρχονται στο προσκήνιο. και οι σχολές εκείνες που ειδικεύονται στο αντικείμενο.

Στον αγιασμό σήμερα της σχολής Cappa Studies, εκείνο που επισημάνθηκε ήταν το δεδομένο της ανάγκης στην οποία βρίσκονται οι σπουδαστές και οι οικογένειές τους, αναζητώντας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους, θέσεις εργασίας.

Μαζική είναι η στροφή προς τα τουριστικά επαγγέλματα των νέων που ολοκλήρωσαν το λύκειο. Το να ακολουθήσουν ένα σχετικό με τον τουρισμό επάγγελμα νέοι και νέες από την Κρήτη, μοιάζει στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, πιο λογικό από ποτέ, ειδικά με τον τουρισμό, να εμφανίζει τεράστια - τουλάχιστον ποσοτική - άνοδο.

Ευθυγραμμισμένη με τις ανάγκες των εποχών, η Σχολή Cappa studies του Ομίλου Καλαθάκη, ανοίγει και φέτος τις πύλες της για να υποδεχθεί τους νέους και παλιότερους σπουδαστές, τους αυριανούς επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού.

Τα μαθήματα στη σχολή ξεκινούν αύριο και στον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα, τα στελέχη του ομίλου εξήγησαν ότι η άριστη σχέση μεταξύ σχολής και επαγγελματικής αποκατάστασης είναι από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που λειτουργούν μέχρι και σήμερα ως καταλυτικός παράγοντας, για τους σπουδαστές και τις οικογένειές τους.

Ράνια Μωραϊτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News