default-image

Προβληματίζουν την ΕΠΟ οι δηλώσεις Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Προβληματίζουν την ΕΠΟ οι δηλώσεις Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει προβληματισμός για τον τρόπο που προσπάθησε ο Ρανιέρι να αποποιηθεί ευθύνες σχετικά με τις μικρές εθνικές ομάδες και την στελέχωση τους.

Ο Ιταλός σε ερώτηση για τη λειτουργία των μικρών εθνικών ομάδων απάντησε ότι "δεν μου αναλογούν ευθύνες και δεν έβαλα κανέναν εγώ εκεί"... Αυτή η τοποθέτηση του Ιταλού προκάλεσε τριγμούς στους κύκλους της ΕΠΟ που ασχολούνται με το κομμάτι της Εθνικής και πλέον τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο.

Στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μια προσπάθεια να στελεχωθούν οι Εθνικές ομάδες υπό την έγκριση του Ρανιέρι. Τουλάχιστον αυτό διατυμπάνιζαν οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας μέχρι να ανατρέψει τα δεδομένα η συνέντευξη Ρανιέρι. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο Ιταλός προπονητής λέει τα αντίθετα, σημαίνει ότι στην επικοινωνία των δύο πλευρών υπάρχει κενό και μάλιστα τεράστιο...

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης το "άδειασμα" του Ρανιέρι στην ΕΠΟ. Τίποτα, πλέον, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, ακόμη και η δρομολόγηση της λύσης της συνεργασίας του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Με τις δηλώσεις να αποτελούν την αφορμή και όχι την αιτία, διότι οι βαθύτεροι λόγοι που οι σχέσεις ΕΠΟ-Ρανιέρι βρίσκονται σε κρίση είναι οι αγωνιστικοί και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εθνική ομάδα με μόλις έναν βαθμό σε τρία ματς των προκριματικών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News