default-image

"Χρυσός" ο Καργιωτάκης στο Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Σπορ
"Χρυσός" ο Καργιωτάκης στο Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Καργιωτάκης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης 2014 των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αθλητής του "Καλλέργειος Α.Ο" φανερά ικανοποιημένος  αφιερώνει την νίκη του στον αείμνηστο Κώστα Τραντά.

"Όλες αυτές τις μέρες δεν είχα εκφράσει δημόσια την θλίψη μου για τον ξαφνικό χαμό του Κώστα Τραντά. Σήμερα όμως, δηλώνω τον απόλυτο σεβασμό μου στην μνήμη του και του αφιερώνω αυτή τη νίκη και το χρυσό μετάλλιό της", δήλωσε συγκινημένος ο Πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Γιάννης Καργιωτάκης.

Ο προπονητής του Παράσχος Δεσκουλίδης επισήμανε με τη σειρά του: "Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από τον Γιάννη. Είναι ένας αθλητής-παράδειγμα όχι μόνο λόγω επιδόσεων, αλλά και λόγω ήθους. Η αφιέρωση του μεταλλίου του στον καλό μου παιδικό φίλο, συναθλητή και συνάδερφο Κώστα Τράντα με έκανε διπλά υπερήφανο και τον ευχαριστώ πολύ γι' αυτό".

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Διοικητής της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Υ.Φ.Α.Α.) Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Διονύσιος Γεωργακόπουλος, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Δεσκουλίδης Παράσχος, ο Πρωταθλητής του Πανελλήνιου Πρατωθλήματος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Αστυφύλακας Γιάννης Καργιωτάκης και  ο Αρχηγός της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας Υπαστυνόμος Ηρακλής Δεσκουλίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News