default-image

Ανήλικος συνελήφθη σε παράνομο χαρτοπαίγνιο στα Μάλια

Κρήτη
Ανήλικος συνελήφθη σε παράνομο χαρτοπαίγνιο στα Μάλια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά... 14 λάτρεις του τζόγου, μεταξύ των οποίων και ένας ανήλικος, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών Αρχών, καθώς συμμετείχαν σε παράνομη χαρτοπαιξία.

Οι 14 που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, συμμετείχαν σε παιχνίδι πόκερ σε καφετέρια των Μαλίων, όταν η Ασφάλεια και η ΟΠΚΕ έκαναν έφοδο και τους οδήγησαν στα κρατητήρια.

Το "καρέ" είχε στηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της καφετέριας, ώστε να μην είναι ορατός σε "αδιάκριτα βλέμματα", ωστόσο η πρόνοια του ιδιοκτήτη του καφενείου δεν στάθηκε αρκετή για να αποτρέψει την σύλληψή τους.

Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται μεταξύ των 14 συλληφθέντων, όπως άλλωστε και μία γυναίκα, καθώς και τέσσερις αλλοδαποί και ένας... ανήλικος! Μάλιστα ο τελευταίος θα... κλείσει τα δεκαοκτώ σε λίγες ημέρες!

Στην καφετέρια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τράπουλες, 668 μάρκες και φυσικά χρηματικό ποσό, που ανέρχεται στα 2.535 ευρώ. Στα χέρια των αστυνομικών έπεσαν επίσης και χειρογράφες σημειώσεις που αναγράφονται ονόματα και χρηματικά ποσά.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν τις τελευταίες βδομάδες εντατικοποιήσει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες για καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, καθώς ενόψει της "σεζόν" των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, οι παράνομες λέσχες έχουν αρχίσει ήδη, δειλά-δειλά, να αυξάνονται και να πληθύνονται.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (02.11.2014) το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Χανίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 27 και 29 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης πώλησης καπνού, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στους συλληφθέντες όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν καπνό, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους 875 γραμμαρίων.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ενώ οι  συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News