default-image

Περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες & τουριστική βιομηχανία

Κρήτη
Περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες & τουριστική βιομηχανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο ρόλος που μπορούν να παίξουν στην ανάπτυξη της αεροπορικής και κατ' επέκταση τουριστικής βιομηχανίας οι περιφερειακές αεροπορικές εταιρείες;

Αυτό το θέμα συζήτησαν την Παρασκευή στη διαδραστική και εκπαιδευτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου. Την ημερίδα διοργάνωσε το air transport news, το Hermes air transport club και η Ελληνική Αεροπορική Ένωση με την υποστήριξη της Sky Express και του Δήμου Ηρακλείου και τη χορηγία της Swissport.

Η ημερίδα διοργανώθηκε στη Βασιλική του Αγίου Μάρκου και μεταξύ των άλλων ακούστηκαν αισιόδοξες προβλέψεις ως προς τον τουρισμό της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα. Η Ελλάδα και η Κρήτη μπορεί να γίνουν πόλος έλξης για ακόμα περισσότερους τουρίστες και να αποτελέσουν δυνατό παίχτη στη σκακιέρα του παγκόσμιου τουρισμού, τονίστηκε από ανθρώπους που κινούνται στην τουριστική αγορά.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν, να επικοινωνήσουν και να θέσουν τα ερωτήματά τους σε σημαντικές προσωπικότητες της αεροπορικής και τουριστικής βιομηχανίας.

Φωτεινή Μαυροματάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News