default-image

Παντρευτείτε στον Κούλε, τα Νεώρια ή και τον Άγιο Μάρκο

Κρήτη
Παντρευτείτε στον Κούλε, τα Νεώρια ή και τον Άγιο Μάρκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάμους στον Κούλε, τα Νεώρια ακόμη και την Βασιλική του Αγίου Μάρκου, πάντα με... το ανάλογο αντίτιμο, σχεδιάζει να τελεί ο Δήμος Ηρακλείου!

Με δεδομένη την αύξηση του αριθμού των πολιτικών γάμων που τελεούνται στην Κρήτη - και τη συνακόλουθη μείωση των θρησκευτικών - αλλά και το ότι πολλοί από εκείνους που επιλέγουν να παντρευτούν στην Κρήτη είναι επισκέπτες του νησιού, τουρίστες ή και... VIP και θα επιθυμούσαν κάτι διαφορετική, η δημοτική αρχή έχει πολλά σχέδια για να ενισχύσει αυτήν την πλευρά της δραστηριότητά της.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Ηρακλείου προσανατολίζεται στη τέλεση πολιτικών γάμων και εκτός δημαρχείου, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες πολιτών, τουριστών και VIP επισκεπτών!!!

Ο αντιδήμαρχος Πέτρος Ινιωτάκης σκοπεύει να καταθέσει σχετική πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο για τη τέλεση πολιτικών γάμων σε Κούλε, Νεώρια, Βασιλική του Αγίου Μάρκου και σε άλλους δημοτικούς χώρους, με το κόστος να εκτοξεύεται ακόμη και στα 500 ευρώ!

Από το 1982 οπότε θεσπίστηκε ο πολιτικός γάμος στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, από οικονομικής άποψης για αρκετούς δήμους, ιδιαίτερα τουριστικούς, οι οποίοι πλέον ποντάρουν οικονομικά στον γαμήλιο τουρισμό, αφού οι απολαβές είναι …χρυσές στα ταμεία τους!

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News