Ειδήσεις

Κάλεσμα σε συνέλευση γονέων Δυτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου

Η Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου καλεί σε συνέλευση τους συλλόγους γονέων του Δυτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα στο 7ο Λύκειο (Γ.Μαράντη, κοντά στο Γιόφυρο)

Συγκεκριμένα καλούνται οι Σύλλογοι Γονέων από Καμίνια, Δειλινά, Τάλως, Γιόφυρο αλλά και από Γοργολαΐνη, Τέμενος, Παλιανή να συμμετάσχουν στη συνέλευση - συζήτηση πάνω στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία.

Επίσης καλούνται και οι Σύλλογοι από σχολεία  που ανήκουν σε άλλες περιοχές και δεν πήγαν στις κατά τόπους συνελεύσεις να  συμμετάσχουν σε αυτή.

Η σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ηρακλείου:

Η γνώση είναι η δύναμη μας!

"Η Ένωση Συλλόγων Γονέων είναι η κοινή δύναμη όλων των γονιών του Δήμου Ηρακλείου. Είναι η σύμπραξη όλων των συλλόγων γονέων για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη.

Όσοι πιο πολλοί συμμετέχουμε τόσο το καλύτερο για τη μόρφωση των παιδιών μας.

Ελάτε στις τοπικές συνελεύσεις που οργανώνει η Ένωση ανα δημοτικό διαμέρισμα για να συζητήσουμε για όλα όσα αφορούν τη παιδεία! Για τα σχολεία της περιοχής μας, για τα ζητήματα των εκπαιδευτικών, την μόρφωση και την  υγεία των μαθητών, την άθλησή τους, τις πολιτιστικές δραστηριότητες  τους, το μέλλον τους.

Να ανταλλάξουμε απόψεις για το ρόλο των συλλόγων γονέων, την κοινή δράση με τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τα σωματεία και τις λαϊκές επιτροπές.

Σήμερα που το όνειρο των παιδιών μας για μόρφωση σε ένα δημόσιο και δωρεάν σχολείο απομακρύνεται όλο και περισσότερο, πρέπει να το φέρουμε στο προσκήνιο του αγώνα μας.

Σήμερα που το κράτος δαπανά όλο και λιγότερα για τα σχολεία με αποτέλεσμα τα προβλήματα να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια…

Σήμερα που υπάρχουν μαθητές που λιποθυμούν από ασιτία…

Οι γονείς έχουμε υποχρέωση απέναντι τους, να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας.

Να κάνουμε τους συλλόγους και την Ένωση,  φορείς διεκδίκησης  του δημόσιου και δωρεάν σχολείου για όλα τα παιδιά χωρίς διακρίσεις!

Διεκδικητές ενός καλύτερου μέλλοντος  για τα παιδιά μας!  

Προσκαλούμε όλους τους συλλόγους γονέων της περιοχής, όλους τους γονείς σε συνέλευση - συζήτηση την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Λυκείου".

Σχόλια