default-image

Τέσσερις νέες πιάτσες στο Ηράκλειο ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί

Κρήτη
Τέσσερις νέες πιάτσες στο Ηράκλειο ζητούν οι ιδιοκτήτες ταξί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα των ιδιοκτητών ταξί έθεσαν στον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό τα μέλη του Συλλόγου κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο.

Το κύριο αίτημα των ιδιοκτητών ήταν η επέκταση σε υπάρχουσες πιάτσες ταξί άλλα και δημιουργία τεσσάρων νέων σε Ηράκλειο και Μαλεβίζι. Οι ιδιοκτήτες ταξί τόνισαν πως τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν ενόψει της χειμερινής σεζόν είναι τεράστια, καθώς αυξάνονται τα οχήματα που εργάζονται στα αστικά κέντρα λόγω της μείωσης του μεταφορικού τους έργου στην περιφέρεια (λόγω τουρισμού). Αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται σε τεράστιο βαθμό οι οδηγοί που περιμένουν πελάτες, με αποτέλεσμα να δημιουρργείται μια πραγματική... συμφόρηση.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος με αφορμή και την επικείμενη αναμόρφωση της πλατείας Κορνάρου, έδωσε διαβεβαιώσεις στους ιδιοκτήτες ταξί ότι αυτή θα γίνει βάσει και των αναγκών των αυτοκινητιστών.

Εκτός από την επέκταση οριοθετήσεων σε υπάρχουσες στάσεις ταξί, οι αυτοκινητιστές πρότειναν να δημιουργηθούν και νέες στην διασταύρωση των οδών Χατζάκη και Κνωσού, στις Εργατικές Κατοικίες της Αγίας Αικατερίνης, στην δοασταύρωση Αστρινάκη και Ξάνθου και στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News