Ειδήσεις

Ξεκινούν οι εκπτώσεις στην αγορά του Ηρακλείου

Μικρό καλάθι κρατούν οι έμποροι του Ηρακλείου για την ενδιάμεση εκπτωτική περίοδο που ξεκινά το Σάββατο 2 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται 8 ημέρες αργότερα, στις 10 Νοεμβρίου.

Οι έμποροι δεν περιμένουν... εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού πλησιάζει η περίοδος των χριστουγεννιάτικων γιορτών και λίγοι είναι εκείνοι οι καταναλωτές που έχουν να διαθέσουν σήμερα χρήματα για "επιπλέον" εκπτώσεις. Αντίθετα, περιμένουν την γιορτινή περίοδο για να... ρεφάρουν.

Την ώρα που γίνονται όλα αυτά, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές φέρνει ξανά σε "θέσεις μάχης" τους εργαζόμενους. Κάθετα αντίθετοι στο άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές εμφανίζονται τα μέλη του σωματείου ιδιωτικών υπάλληλων Νομού Ηράκλειου

Η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης που θέλει άνοιγμα των καταστημάτων την προσεχή Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, διχάζει και τους εμπόρους, οι οποίοι μέσω των επίσημων οργάνων τους έχουν δηλώσει «αντίθετοι» , ενώ και οι περισσότεροι που ερωτώνται σχετικά, απαντούν ότι το μέτρο θα αποτύχει και δεν προσφέρει κάτι στα καταστήματα.

Ήδη πάντως η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος προκήρυξε απεργία στον κλάδο του εμπορίου για την ερχόμενη Κυριακή 2 Νοεμβρίου  

Σχόλια