default-image

Τζόκερ-μανία στην Κρήτη - κυνηγώντας τα 14 εκατομμύρια

Κρήτη
Τζόκερ-μανία στην Κρήτη - κυνηγώντας τα 14 εκατομμύρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο τζακ-ποτ που σημειώθηκε στο τζόκερ προκάλεσε εκ νέου... φρενίτιδα στην Κρήτη! Το ποσό που αναμένεται να χαρίσει στους τυχερούς που θα προκύψουν από την κλήρωση της Κυριακής είναι 14 εκατομμύρια, που δεν αφήνουν... κανέναν ασυγκίνητο.

Στην Κρήτη τα τυχερά παιχνίδια είναι... ιδιαίτερα αγαπητά , οπότε δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και δίχως... αντιδράσεις το νέο τζακ-ποτ του ΤΖΟΚΕΡ.  Οι "κυνηγοί της θεάς τύχης" έχουν ήδη αρχίσει από την Παρασκευή το πρωί να συρρέουν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενόψει της κυριακάτικης κλήρωσης.

Παρά την "φρενίτιδα", οι περισσότεροι παίζουν μικροποσά, αφού τα χρήματα... δεν περισσεύουν. Πάντως πολλοί κάνουν μικρές υπερβάσεις στον προϋπολογισμό τους, προκειμένου να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν τα τυχερά νούμερα και να γίνουν πλουσιότεροι κατά... μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Την προηγούμενη φορά, που χρειάστηκαν 14 κληρώσεις, μοιράστηκαν 20 εκατομμύρια ευρώ στις 16 Απριλίου 2010, ποσό που μέχρι σήμερα αποτελεί το μεγαλύτερο που έχει κληρωθεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News