default-image

Ρουκέτα βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια στα Χανιά

Κρήτη
Ρουκέτα βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ρουκέτα βρέθηκε ανάμεσα στα σκουπίδια στο κέντρο διαλογής απορριμμάτων της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων!

Η εύρεση της ρουκέτας προκάλεσε έκπληξη αλλά και αναστάτωση μεταξύ των εργαζομένων που ανακάλυψαν το επικίνδυνο αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται πιθανότατα για εκπαιδευτική ρουκέτα, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί αν είναι του Πολεμικού Ναυτικού ή αμερικανική.

Τη ρουκέτα ανακάλυψαν οι εργαζόμενοι στη διαλογή των απορριμμάτων, ενώ εργάζονταν σε έναν ιμάντα διαλογής πάνω στον οποίο περνούσαν τα προς διαλογή σκουπίδια.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, οι εργασίες διαλογής σταμάτησαν και ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές Αρχές που έσπευσαν στο σημείο μαζί με πυροτεχνουργό.

Οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν από το χώρο, προκειμένου οι πυροτεχνουργοί να εξετάσουν με ασφάλεια τη ρουκέτα και να διαπιστώσουν αν εγκυμονεί κινδύνους.

Μάλιστα το επικίνδυνο αντικείμενο βρισκόταν μέσα σε ένα κόκκινο σακβουαγιάζ, το οποίο προφανώς κάποιος πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης απορριμμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News