default-image

Συνέδριο ψυχοθεραπείας στο Ηράκλειο

Κρήτη
Συνέδριο ψυχοθεραπείας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το 1ο Φεστιβάλ-Συνέδριο φυσικών εναλλακτικών θεραπειών, ψυχοθεραπείας και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στην Κρήτη, στο πολυτελές 5* Ξενοδοχείο "Atlantis-Aquila Hotel", στο κέντρο του Ηρακλείου, σε εκθεσιακό χώρο 1.000 τ.μ. Το συνέδριο διοργανώνεται ως η φυσική συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας που είχε η διοργάνωση των πέντε προηγούμενων

Therapy Planet Festivals στην Αθήνα.

Η επιτυχία των "Therapy Planet Festival" βασίζεται στη συμμετοχή και παρουσία ειδικών, ιατρών, θεραπευτών, ψυχιάτρων, ψυχολόγων, φαρμακοποιών και φυσικοθεραπευτών, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα και την πραγμάτωση ενός φυσικού τρόπου ζωής, την ανακάλυψη δυναμικών σκευασμάτων και προϊόντων για τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, τη φυσική θεραπεία, την ανάταση της ψυχής και του πνεύματος του ανθρώπου και την εξέλιξη της σύγχρονης εναλλακτικής ιατρικής.

Στο 1ο Φεστιβάλ Therapy Planet, στην Κρήτη, στο συνεδριακό τμήμα, έχουν προγραμματιστεί 30 και πλέον ομιλίες-διαλέξεις (σε 3 αίθουσες) από ειδικούς, Ομοιοπαθητικούς, Βελονιστές, ψυχοθεραπευτές, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγους, ενεργειακούς θεραπευτές, κ.ά.

Ακόμη, θα προσφερθούν πολλά βιωματικά σεμινάρια με την συμμετοχή όλων των επισκεπτών.

Θα υπάρχει επίσης και μεγάλη έκθεση φυσικών προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών υγείας και θεραπείας και φυσικά, ο,τιδήποτε άλλο προάγει τη φυσική θεραπευτική, την κίνηση, την μακροζωία, τον φυσικό τρόπο ζωής και την οικολογία.

Το παράλληλο θέμα του συνεδρίου θα είναι ο ρόλος της διατροφής στην υγεία και τη θεραπεία.

Μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε σε αυτό το μοναδικό γεγονός. Nα γίνετε συνδημιουργοί αυτής της υπέροχης συνάντησης για την πρακτική, τη γνώση και τις εξελίξεις στον κόσμο της Θεραπείας. Να παρουσιάσετε τη θεραπευτική σας προσέγγιση ή μέθοδο με μια ομιλία προς το κοινό και να λάβετε μέρος στα βιωματικά σεμινάρια.

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 - Ηράκλειο Κρήτης

Πρώτη ημέρα:

10 Θεραπευτικά Κέντρα!

100 Διαλέξεις πάνω σε θέματα Υγείας και Ευεξίας!

1000 Προϊόντα και συσκευές για την φυσική ζωή και την ευζωία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News