default-image

Ο Β. Παπακωνσταντίνου στο "Νυν & Αεί Live"

Πολιτισμός
Ο Β. Παπακωνσταντίνου στο "Νυν & Αεί Live"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μετά τις δυο συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, όπου τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη κάνοντας 10.000 θεατές να δακρύσουν από συγκίνηση, αυτός ο αιώνια ορκισμένος έφηβος έρχεται για δυο βραδιές την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και το Σάββατο 1 Νοεμβρίου, στην νέα μουσική σκηνή "Νυν & Αεί Live" απ' όπου ξεκινά τις χειμερινές του περιοδείες στην Ελλάδα.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σαράντα χρόνια τώρα, όπως όλοι τον γνωρίζουμε, βαθύς και ουσιαστικός, εκρηκτικός και τρυφερός, με πάθος, ένταση, ακρίβεια και λυρικότητα, διαταράσσει το χώρο με την εκπληκτική φωνή του γεννώντας κύμα παλλόμενο και ένταση ξανά και ξανά. Ασταμάτητα. Του το επιτρέπει το εύρος της φωνής του και ο φυσικός παλμός που προξενεί ο λόγος των ποιητών, που με τόση συνέπεια και ειλικρίνεια ερμήνευσε σε αυτήν τη σημαντική πορεία του.

Δυο ξεχωριστές βραδιές μας υπόσχεται ο Βασίλης στον όμορφο και με μεράκι δημιουργημένο νέο μουσικό χώρο «Νυν & Αεί» που ξεκινάει την «περιπέτεια» του στο χώρο των συναυλιών.

Μαζί του: Πλήκτρα: Ανδρέας Αποστόλου Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης Drums: Στέφανος Δημητρίου Βιολί: Μαίρη Μπρόζη Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης. Φωτισμοί : Μίμης Βασιλείου. Ήχος Αλέκος Μπίτος και Λισιέν Κλήμης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News