Ειδήσεις

Ο Δήμος Ηρακλείου απαντά για την αποθήκη της ΟΝΝΕΔ

Απάντηση έστειλε ο Δήμος Ηρακλείου για το δημοσίευμα της "Νέας Κρήτης" (που δημοσιεύτηκε και στο neakriti.gr) για την αποθήκευση σε χώρο του Δήμου σημαιών της... ΟΝΝΕΔ. Η απάντηση έχει ως εξής:

«Σε τοπική εφημερίδα υπήρχε χθες δημοσίευμα με τίτλο "Νέα δημοτικά ήθη…" και υπότιτλο "Το 2ο υπόγειο του δημοτικού κτιρίου της Ανδρόγεω χρησιμοποιούν κάποιοι ως αποθήκη για τις σημαίες της ΟΝΝΕΔ…".

Παραβλέποντας τα σχόλια, σημειώνουμε ότι το συγκεκριμένο δέμα με τις σημαίες της ΟΝΝΕΔ στάλθηκε με φορτωτική της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που έχει να πραγματοποιήσει πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου από το τέλος του 2013. Επίσης ο παραλήπτης του δέματος - στέλεχος της ΟΝΝΕΔ στο Ηράκλειο - απουσιάζει εδώ και ένα χρόνο από τη χώρα, μιας και βρίσκεται στις ΗΠΑ για μεταπτυχιακές σπουδές.

Επομένως το δέμα με τις σημαίες βρισκόταν στο υπόγειο του κτιρίου της οδού Ανδρόγεω πολύ πριν αναλάβει η νέα δημοτική Αρχή.

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι, με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής Αρχής, έγινε έλεγχος των δημοτικών κτιρίων και ειδικά για το κτίριο της οδού Ανδρόγεω έχει αποφασιστεί ο καθαρισμός των υπογείων και η απομάκρυνση όλων των άχρηστων υλικών που έχουν εναποτεθεί εκεί, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη».  

Σχόλια