default-image

Γκέκας και Παπαδόπουλος στην προεπιλογή Ρανιέρι

Ποδόσφαιρο
Γκέκας και Παπαδόπουλος στην προεπιλογή Ρανιέρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φάνης Γκέκας βρίσκεται ανάμεσα στους 17 ποδοσφαιριστές που κάλεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι από τους συλλόγους του εξωτερικού ενόψει των αγώνων της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε για τα προκριματικά του Euro 2016 στις 14/11 και τo φιλικό με τη Σερβία στις 18/11.

Μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Ιταλός αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην προεπιλογή, ενώ ανάμεσα στους εκλεκτούς βρίσκεται και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που δείχνει να έχει επανέλθει πλήρως με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία. Με τα γαλανόλευκα θα δούμε ξανά το Νίκο Καράμπελα που θα αντικαταστήσει τον συμπαίκτη του στη Λεβάντε, Λουκά Βύντρα. Στις επιλογές είναι ξανά και οι Χολέμπας, Αβραάμ και Κονέ που έχασαν την προηγούμενη αποστολή λόγω τραυματισμών.

Πρόκειται για τους Ορέστη Καρνέζη, Στέφανο Καπίνο, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Μανωλά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Βαγγέλη Μόρα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας, Νίκο Καράμπελα, Κώστα Σταφυλλίδη, Χάρη Μαυρία, Ανδρέα Σάμαρη, Παναγιώτη Κονέ, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Παναγιώτη Ταχτσίδη, Φάνη Γκέκα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News