default-image

Τις καλύτερες φωνές αναζητά και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου

Κρήτη
Τις καλύτερες φωνές αναζητά και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μικρά "αηδόνια" της πόλης αναζητά και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου που διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν αύριο Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 30 Νοεμβρίου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας από 5 έως 18 ετών.

«Η δράση αυτή», όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, «θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν την αξία του ευγενούς συναγωνισμού, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους».

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας για το κέντρο Ειδικών Παιδιών "Άγιος Σπυρίδωνας".

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στη σελίδα του Δήμου Ηρακλείου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και σε σχολεία του Δήμου Ηρακλείου.

Την καλλιτεχνική επιτροπή θα αποτελούν η κ. Ελένη Λαμπράκη, μουσουργός και ιδιοκτήτρια του ωδείου "Μουσική Άποψη", η κ. Ντίνα Βασιλάκη, καθηγήτρια σχολής μπαλέτου, και η κ. Κάλλια Σφενδουράκη, καθηγήτρια, εξετάστρια και κριτής latin & oriental και απόφοιτη δραματικής σχολής. Στην παρουσίαση είναι η κ. Ματίνα Στεφανάκη, ειδική παιδαγωγός και ιδιοκτήτρια κέντρου σχολικής μελέτης.

Οι κατηγορίες

Οι ηλικιακές κατηγορίες των παιδιών που μπορούν να λάβουν μέρος είναι οι εξής:

* Από 5 έως 7 ετών

* Από 8 έως 11 ετών

* Από 12 έως 15 ετών και

* Από 15 έως 18 ετών.

Οι παράγοντες που θα ληφθούν υπόψη από την καλλιτεχνική ομάδα είναι η κινησιολογία, η μουσικότητα και ο βαθμός δυσκολίας του τραγουδιού. Οι συμμετέχοντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω email για τις ημερομηνίες και τον τόπο ακρόασης μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων. Πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6946/395.976.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News