default-image

Εθελοντική αιμοδοσία από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο

Κρήτη
Εθελοντική αιμοδοσία από το Εσπερινό Γενικό Λύκειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη (Γερουλάνου 32), στο Ηράκλειο, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου στο χώρο του σχολείου, από τις 16:00 μέχρι 19:30.

Τις συγκεκριμένες ώρες θα βρίσκεται στο χώρο του σχολείου η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες της περιοχής του Αγίου Ιωάννη, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν κάτι πραγματικά «δικό τους».

Η προσφορά σε αίμα δύναται να καταχωριστεί στο ατομικό δελτίο του εθελοντή ή σε οποιαδήποτε τράπεζα αίματος ο ίδιος επιθυμεί.

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο, εδώ και πέντε χρόνια, διατηρεί τη δική του τράπεζα αίματος με έδρα το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, με έντονη κοινωνική προσφορά.

Σε ανακοίνωση τους ο Σύλλογος Διδασκόντων και το 15μελές του σχολείου επισημαίνουν ότι «το σχολείο μας, ως Εσπερινό Γενικό Λύκειο, απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να φοιτήσουν σε Λύκειο και για οποιονδήποτε λόγο δεν έλαβαν μέχρι σήμερα απολυτήριο Γενικού Λυκείου και είναι ενήλικες ή ανήλικοι, εργαζόμενοι ή άνεργοι.

Σας περιμένουμε στο σχολείο μας και όλοι μαζί να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που δεν ξέχασε τις πρωτογενείς αξίες του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης».

Στη δράση συμμετέχουν και υποστηρίζουν οι:

? Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννη

? Σύλλογος Καραμπουρνιωτών Ν. Ηρακλείου "Ο Άγιος Γεώργιος"

? Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 8ου Γεν. Λυκείου Ηρακλείου

? Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News