Ειδήσεις

Οι "21 θέσεις του Ποταμιού" απόψε στην "Ανδρόγεω"

Ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες, όπου θα παρουσιαστούν οι 21 θέσεις του "Ποταμιού", διοργανώνει στις 7:30 το απόγευμα, στη δημοτική αίθουσα "Ανδρόγεω" το "Ποτάμι" Ηρακλείου, όπως είπε στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη το μέλος της Κεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής Κυριάκος Καραγιώργης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης - μεταξύ άλλων - θα συζητηθούν θέματα όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, η αλλαγή του εκλογικού νόμου, η υγεία, η παιδεία, η οικονομία, η φορολογία, το περιβάλλον και η κοινωνική ασφάλιση.

Η παρουσίαση των 21 θέσεων του κόμματος θα γίνει από τους Στέλιο Κτενιαδάκη (ιατρό, συντονιστή Εθελοντών Ηρακλείου), Γιώργο Νικολετάκη (οικονομολόγο, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής) και Άρη Σφακιανάκη (επικοινωνιολόγο, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής).

Συντονιστής στην εκδήλωση θα είναι ο γιατρός Γιώργος Φουντάκης, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, την οποία θα συντονίσει ο στιχουργός-συγγραφέας και μέλος της Κεντρικής Συντ. Επιτροπής Κυριάκος Καραγιώργης.

Στις ερωτήσεις των πολιτών θα δώσουν απαντήσεις οι Αχιλλέας Γραβάνης (καθ. Πανεπιστημίου Κρήτης, μέλος Επιτροπής Διαλόγου), Άννα Λυδάκη (καθ. Παντείου, μέλος Κεντρικής Συντ. Επιτροπής) και Αναστασία Τοπαλίδου (εμβιομηχανικός, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής).

Την ίδια ώρα, στο φουαγιέ της αίθουσας "Ανδρόγεω" θα εξελίσσεται η παράλληλη εκδήλωση "Dotmocracy" με ερωτήματα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Σχόλια