default-image

"Δε θέλουμε άλλους διαχειριστές στη μιζέρια μας"

Κρήτη
"Δε θέλουμε άλλους διαχειριστές στη μιζέρια μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η μεγαλύτερη αποτυχία του πολιτικού συστήματος ήταν ότι δεν μπόρεσε να αναδείξει στη διάρκεια της κρίσης νέα πρόσωπα και νέες ιδέες. Τίποτα φρέσκο, τίποτα πρωτοποριακό.

Κι έπειτα λένε ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε ευρηματικοί. Ήρθε ο άλλος στο Μεσοπόλεμο και έκοψε το νόμισμα στη μέση.

Δεν ήταν για βραβείο Νόμπελ, αλλά έβαλε το μυαλό του να δουλέψει. Υπήρξε έπειτα ένας Μαρκεζίνης που άλλαξε την Ελλάδα! Τι θα συζητούν οι συνέλληνες στο μέλλον για το 2014; Την αύξηση του ΕΣΠΑ;».

Τα παραπάνω που περιέχονται στο άρθρο του σήμερα στον capital.gr επανέλαβε μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη ο διευθυντής του σταθμού Θανάσης Μαυρίδης.  

Ενδιαφέροντα και τα όσα είπε για την αποκάλυψη ότι στην Ελβετία βρίσκεται σε εξέλιξη μία έρευνα-φωτιά για "μαύρο" χρήμα Ελλήνων μεγαλοεπιχειρηματιών.

Ως κατηγορούμενος φέρεται ένας άγνωστος, καθώς οι Ελβετοί ανακριτές δεν ενδιαφέρονται για τα ποσά που "ξεπλύθηκαν" από τα ελληνικά εξοπλιστικά, αλλά για τον τρόπο με τον οποίο αυτό έγινε.

Ερευνούν τον τρόπο με τον οποίο δίνονταν οι εντολές και ιδίως ερευνούν το πώς εξασφαλιζόταν ότι μια εντολή για ένα έμβασμα είχε δοθεί από ζωντανό πρόσωπο, από το πρόσωπο που είναι ο δικαιούχος και, το κυριότερο, την ημέρα φέρεται να δόθηκε η εντολή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News