default-image

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το αήττητο ξεκίνημα

Ποδόσφαιρο
Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το αήττητο ξεκίνημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξι νίκες και μία ισοπαλία μετράει η ΑΕΚ από την έναρξη των υποχρεώσεών της, ύστερα από τη χθεσινή επικράτηση (3-0) επί του Ηρακλή Ψαχνών για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» δείχνουν ότι φέτος δεν είναι διατεθειμένοι για την οποιανδήποτε απώλεια στο πρωτάθλημα ή το Κύπελλο και στόχος τους είναι η νίκη ανεξαρτήτου αντιπάλου.

Παράλληλα, ο «Δικέφαλος» παίζει και θεαματικό ποδόσφαιρο, καθώς στους εφτά αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής έχει 13 γκολ και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, ενώ στο πρώτο ματς του Κυπέλλου η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό είχε λήξει 0-0.

Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια η «Ένωση» ήταν περισσότερο επιθετική, έχοντας ως στόχο τη νίκη και παράλληλα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο. Πλέον στην ΑΕΚ περιμένουν το σημερινό παιχνίδι Ατρόμητος-Πανθρακικός, ώστε να γνωρίζουν αν προκριθούν από σήμερα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

ΑΕΚ 4 (3-0) -2 αγ.

Ατρόμητος 3 (1-0) -1 αγ.

Πανθρακικός 1 (0-0) -1. αγ.

Ηρακλής Ψαχνών 0 (0-4) -2 αγ.

Από την πλευρά του, ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του, αφού ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του και παράλληλα επέστησε την προσοχή στον επικείμενο αγώνα με τον Αχαρναϊκό στη Ριζούπολη.

Στα θετικά για τους «κιτρινόμαυρους» είναι και η εμφάνιση του Ζόριτς, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Μάνταλο και φαίνεται πως στη συνέχεια η «Ένωση» θα αποκτήσει πολυφωνία για την δημιουργία φάσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News