default-image

Ο πρίγκιπας κι η στρίπερ σοκάρουν τη Σουηδία

Life
Ο πρίγκιπας κι η στρίπερ σοκάρουν τη Σουηδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Σοκαρισμένη" είναι οι γαλαζοαίματοι της Σουηδίας εξαιτίας του έρωτα του πρίγκιπα και τρίτου στη διαδοχή του θρόνου Καρλ Φίλιπ με την κοινή θνητή Σοφία Χέλγκβιστ την οποία θα παντρευτεί τους επόμενους μήνες.

Το σοκ προέρχεται από το … αμαρτωλό παρελθόν της Σοφίας. Αισθησιακές πόζες με μικροσκοπικά εσώρουχα και «ιδιαίτερες» στιγμές της, από το reality show «Paradise Hotel» στο οποίο συμμετείχε!

 Μάλιστα  σε αυτό το σόου,  της άρεσε να κυκλοφορεί ημίγυμνη -χωρίς να νιώθει άβολα για τις κάμερες-, ενώ απολάμβανε αισθησιακό μασάζ από τους συμπαίκτες της.

Και δεν ήταν μόνο οι τόπλες εμφανίσεις της που θα μείνουν αξέχαστες, αφού η Σοφία ήταν τόσο... παιχνιδιάρα που έχει φιλήσει στο στόμα και σε ζωντανή μετάδοση την πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον, γράφει η Ημερησία!

Έτσι, όταν πριν τέσσερα χρόνια έγινε γνωστή η σχέση του Καρλ Φίλιπ με το μοντέλο εσωρούχων που ουκ ολίγες φορές έκανε ερωτικά σόου σε κλαμπ, ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είχε σκανδαλιστεί.

Η βασίλισσα Σύλβια, δε, είχε τόσο εξοργιστεί, που δήλωνε στον κύκλο της, ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ την είσοδό της στην οικογένειά της, παρόλο που και η ίδια όταν παντρεύτηκε τον πατέρα του Καρλ Φίλιπ ήταν μία απλή ξεναγός. Ωστόσο, φαίνεται πως παρά τις αντιρρήσεις αυτή σχέση θα φτάσει μέχρι την εκκλησία και ακόμη πιο μακριά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News