default-image

Συγκλονίζει νέο τροχαίο με νεκρή 22χρονη στο Τυμπάκι

Κρήτη
Συγκλονίζει νέο τροχαίο με νεκρή 22χρονη στο Τυμπάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Φόδελε και είχε ως αποτέλεσμα να ξεκληριστεί μία οικογένεια, μία ακόμη κοπέλα με το θανάσιμο τραυματισμό της στη διάρκεια τροχαίου έρχεται να μεγαλώσει τη λίστα με τους νεκρούς της ασφάλτου.    

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες, το κάμπριο αυτοκίνητο κινούνταν επί της παραλίας του Κόκκινου Πύργου και συγκεκριμένα στο ύψος του λιμανιού.   

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αμάξι βγήκε από την πορεία του, προσέκρουσε σε ένα παρτέρι που υπήρχε δεξιά του δρόμου και σφηνώθηκε σε τοιχίο. Αποτέλεσμα να ανασυρθεί από τα συντρίμμια νεκρή η 22χρονη συνοδηγός, ενώ η οδηγός υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα, το ένα εκ των οποίων μετέφερε τη σοβαρά τραυματία στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί δόθηκε εντολή για άμεση μεταφορά στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Μάλιστα για το συγκεκριμένο τροχαίο ειδοποιήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία με την Γ ΕΜΑΚ λαμβάνοντας κλήση για απεγκλωβισμό ωστόσο δε χρειάστηκε να παρέμβει, καθώς κλιμάκιο των Μοιρών ενημέρωσε ότι είχε γίνει ήδη ο απεγκλωβισμός των τραυματιών με τη βοήθεια ιδιωτών και του ΕΚΑΒ.  

Βάλια Μπούη-Ύβα Κουμαντάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News