default-image

Αναστασίου: «Θέλουν να μας διαλύσουν»

Ποδόσφαιρο
Αναστασίου: «Θέλουν να μας διαλύσουν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομιλία-επίθεση από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση της Δευτέρας (27/10) μετά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Αναστασίου, λοιπόν, μίλησε στους παίκτες για όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη και για όσα πιστεύει πως γίνονται γενικότερα κατά του Παναθηναϊκού. Ετσι έσπευσε να εξαπολύσει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση.

«Είναι ξεκάθαρο πως μας φοβούνται γι' αυτό και έχουν αυτή τη συμπεριφορά», είπε ο Αναστασίου στους παίκτες του. «Θέλουν να μας διαλύσουν, αλλά δεν θα τους κάνουμε με τίποτα τη χάρη», συμπλήρωσε ο 41χρονος προπονητής του «τριφυλλιού». «Το εύκολο θα ήταν να εγκαταλείψεις την προσπάθεια και να τα παρατήσεις», υπογράμμισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

«Εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόθεση ακόμη κι αν απέναντι μας δεν υπάρχει μόνο η αντίπαλη ομάδα, αλλά και άλλοι…», κατέληξε ο προπονητής των «πράσινων».

Οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν με τον Αναστασίου, με το κλίμα στην ομάδα να είναι αρκετά καλό παρά την ήττα στο ντέρμπι. Αυτό που «βγαίνει» από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είναι πως υπάρχει περισσότερο πείσμα και πάθος από ποτέ, παρά απογοήτευση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News