default-image

Εργοτέλης: Παρέδωσε την επιταγή στη μνήμη Κατσούλη

Ποδόσφαιρο
Εργοτέλης: Παρέδωσε την επιταγή στη μνήμη Κατσούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον Πλατανιά στο Παγκρήτιο Στάδιο, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη, η ΠΑΕ Εργοτέλης παρέδωσε επιταγή με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως επιθυμούσε η οικογένεια του εκλιπόντος.

Στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε η αποστολή του Εργοτέλη στην Αθήνα για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Σωματείου για την παραλαβή της επιταγής. Για λογαριασμό του Εργοτέλη, την επιταγή παρέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ στους εκπροσώπους του Σωματείου, την πρόεδρο Πόπη Παρασκευοπούλου και τον γραμματέα Κώστα Κοκόση.

Έπειτα από την παραλαβή της επιταγής, η πρόεδρος του Σωματείου, Πόπη Παρασκευοπούλου, δήλωσε: Ευχαριστώ την ΠΑΕ Εργοτέλης για τις ενέργειές της και για την στήριξη προς το Σχολείο μας.

Το «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά» ιδρύθηκε το 2005 και διδάσκει την ελληνική γλώσσα σε αλλοδαπούς μετανάστες που ζουν στη χώρα μας. Από το 2012 και έπειτα γίνεται εκμάθηση της ελληνικής και άλλων γλωσσών σε Έλληνες και αλλοδαπούς μετανάστες που ζουν στη χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News