default-image

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Αναστασίου

Ποδόσφαιρο
Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Αναστασίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβαρυντικό για τον Γιάννη Αναστασίου είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε μετά τη λήξη του ντέρμπι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος

Πέρα απ' τα όσα σημειώνει για τη φάση της αποβολής του στο 78', ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλογίζει στον τεχνικό του Παναθηναϊκού και λεκτική επίθεση.

Κι αυτό διότι αναγράφει ότι κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο, φώναξε «είστε αλήτες».

Έτσι ο Γιάννης Αναστασίου είναι πιθανό  να καθίσει ξανά στον πάγκο του Παναθηναϊκού σε αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου τη νέα χρονιά κινδυνεύει! Ο τεχνικός των «πράσινων» θα τιμωρηθεί, εκτός απρόοπτου, για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα από δύο έως έξι μήνες.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στο άρθρο 11 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ για ποινές σε αξιωματούχους ομάδας για το ίδιο διάστημα… «δύναται να επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο, όταν αυτό κρίνεται σκόπιμο ανάλογα με τη βαρύτητα του διαπραχθέντος αδικήματος»

Ακόμη, ο 41χρονος τεχνικός και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύουν με πρόστιμο από 2.500 έως 15.000 ευρώ. Προπονητής και ΠΑΕ θα κληθούν σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη από την πειθαρχική Επιτροπή της Super League για να απολογηθούν. Οποιαδήποτε ποινή είναι εφέσιμη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News