default-image

Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό με Μορένο

Ποδόσφαιρο
Πρώτη νίκη για Παναιτωλικό με Μορένο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ερικ Μορένο πέτυχε χατ τρικ και ο Παναιτωλικός πανηγύρισε απέναντι στον Πανθρακικό, την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-1.

Η ομάδα του Αγρινίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και με τέρματα του Κολομβιανού επιθετικού στο 13', το 74' με πέναλτι και το 86' πέτυχε όσα γκολ είχε σημειώσει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κομοτηνής έχει να επιδείξει ένα διάστημα πολύ καλής απόδοσης από την συμπλήρωση του ημιώρου του αγώνα μέχρι το 65ο λεπτό του αγώνα περίπου. Ήταν το διάστημα στο οποίο είχε ένα δοκάρι με τον Ιγκόρ στο 33', μία κεφαλιά του ίδιου παίκτη τρία λεπτά νωρίτερα και το γκολ της ισοφάρισης στο 60' από τον Κάσες.

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη αφού ο Παναιτωλικός έπαιξε φουλ επίθεση, πέτυχε άλλα δύο τέρματα με τον Μορένο ενώ είχε και δοκάρι με τον Κάπελ στο 78'.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Κούσας, Κέβιν, Γοδόι, Κόρμπος (67' Βασιλείου), Μαρτίνες, Φωτάκης (85' Καλογέρης), Βιγιαφάνες (71' Κάπελ), Μορένο

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Φερνάντες, Μπαϊκαρά, Σερφά, Εμπόου, Χρήστου (54' Ποτουρίδης), Λαδάκης (82' Αράμπα), Μεχία, Τζάνης (70' Χασομέρης), Γκιγιέρμο, Κάσες, Ιγκόρ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News