Ειδήσεις

Συλλήψεις σε Ηράκλειο και Χανιά για πλαστογραφία

Τρεις συλλήψεις με διαφορά λίγων ωρών πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές σε Ηράκλειο και Χανιά και πιο συγκεκριμένα μέσα στα αεροδρόμια "Νίκος Καζαντζάκης" και "Ιωάννης Δασκαλογιάννης" για πλαστογραφία.

Και στις δύο περιπτώσεις το αδίκημα εντοπίστηκε στον έλεγχο των διαβατηρίων που έφτασαν οι υποψήφιοι ταξιδιώτες, οι οποίοι όμως επέδειξαν πλαστά διαβατήρια.

Στο Ηράκλειο οι αστυνομικοί του τμήματος Αερολιμένα συνέλαβαν έναν 41χρονο Πακιστανό και μια 20 χρονη Αφγανή. Συγκεκριμένα ο 41χρονος συνόδευε την 20χρονη, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου (προσποιούμενος ότι είναι σύζυγος του), κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα για την Γερμανία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από  το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Στα Χανιά το απόγευμα του Σαββάτου στον Κρατικό Αερολιμένα "Ι. Δασκαλογιάννης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του Αερολιμένα ένας 32χρονος Λιβανέζος φόρεσε χειροπέδες. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Αρχών Σουηδίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα, με προορισμό την Δανία. Και σε αυτή την περίπτωση τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σχόλια