Ειδήσεις

Ποιότητα και λάμψη στο νέο κατάστημα GT Τσαγκαράκης Partner

Παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος GT Τσαγκαράκης Partner το οποίο βρίσκεται εντός του S/M Max Χαλκιαδάκης στη Νέα Αλικαρνασσό.

Παρά την οικονομική κρίση, ο γνωστός επιχειρηματίας Γιώργος Τσαγκαράκης έκανε ένα ακόμη βήμα ανάπτυξης στο χώρο, δημιουργώντας σειρά καταστημάτων και κοσμημάτων από ασήμι, αλόη και ατσάλι και με τη λαμπερή συλλογή να διευρύνεται σε αξεσουάρ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος GT Τσαγκαράκης Partner, κ. Γιώργος Τσαγκαράκης

Στόχος, η κάλυψη των αναγκών κάθε γυναίκας, η οποία αποτελεί σήμερα το στήριγμα της επιχειρηματικότητας στη διεθνή αγορά.

Είκοσι συνολικά καταστήματα

Έχοντας συμπληρώσει 25 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στο χώρο, η GT Τσαγκαράκης συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά, ανοίγοντας ένα ακόμη κατάστημα.

Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί 20 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό (Κύπρο, Αίγυπτο, Ισπανία) διαθέτοντας μια μεγάλη συλλογή κοσμημάτων σε τιμές εξαιρετικά προσιτές.

Πολύτιμες πέτρες, μοναδικές συλλογές, κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο και διαμάντια και με τη συλλογή να διευρύνεται σε αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, όπως φουλάρια, ρολόγια, τσάντες, γυαλιά και όχι μόνο.

Με κριτήριο την ποιότητα, η εταιρεία GT Τσαγκαράκης κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών και κυρίως των γυναικών, οι οποίες αποτελούν την κινητήριο δύναμη στις αγορές, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως σημειώνει η εταιρεία, η πολυτέλεια είναι δικαίωμα όλων, ενώ για την ίδια την εταιρεία το πιο ακριβό κόσμημα είναι η προσωπικότητα των καταναλωτών.

Της Γεωργίας Μακάκη

Σχόλια