default-image

Γκατούζο: «Να μην αφήσουμε χώρους στον Αστέρα»

Ποδόσφαιρο
Γκατούζο: «Να μην αφήσουμε χώρους στον Αστέρα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βάρος στην άμυνα και στο κλείσιμο των διαδρόμων θα ρίξει ο Τζενάρο Γκατούζο στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ μιλώντας στην κάμερα της Nova για το ματς αυτό ανέφερε…

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Ο Αστέρας είναι καλή ομάδα, έχει καλή μείξη Ελλήνων και λατινοαμερικάνων. Το παιχνίδι θα έχει ομοιότητες με το ματς της Βέροιας. Δεν πρέπει να αφήσουμε κενούς χώρους και να δημιουργήσει φάσεις».

Για το αν θα είναι κουρασμένος μετά το ευρωπαϊκό του παιχνίδι: «Είναι μια ομάδα που έχει μάθει να παίζει Πέμπτες και Κυριακές. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε καλά και δυνατά αυτή την ομάδα και να προσέξουμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε καλές εμφανίσεις στην Ευρώπη και καλά πλασαρίσματα στο πρωτάθλημα της Ελλάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είχαμε σχεδιάσει έντονα και ευτυχώς μας βγήκε».

Για το σύστημα: «Για το σύστημα, έχω αναφερθεί πως δεν παίζουμε με ένα σύστημα. Υπάρχουν πολλά συστήματα. Βάσει αντιπάλου κοιτάμε πως θα παίξουμε στο επόμενο παιχνίδι».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News