default-image

Για το διπλό με Ατρόμητο ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Για το διπλό με Ατρόμητο ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Εργοτέλη ξεχωρίζει από το σημερινό… μενού της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με αρκετά προβλήματα στο σημερινό (19:30) ματς καθώς στη χθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο Μακεδόνας τεχνικός προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει της συνέχειας, μιας και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να ρισκάρει έναν πιο σοβαρό τραυματισμό.

Οι απουσίες, έτσι, των «κιτρινόμαυρων» έφτασαν συνολικά στις πέντε, αφού δεν υπολογίζονται, όπως είναι γνωστό, οι Μέγι, Άλαν, Καζναφέρης και Φιντέλεφ. Παρά τις πολλές και σοβαρές ελλείψεις, ωστόσο, ο ηρακλειώτικος σύλλογος θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα για να «σκαρφαλώσει» όσο γίνεται ψηλότερα στη γενική κατάταξη.

Το συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο μπορεί να είναι αρκετά δυνατό, αλλά οι Κρητικοί είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την κατάκτηση βαθμού ή βαθμών. Σημαντικό «όπλο» στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Εργοτέλη θα είναι η ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 Ο κ. Δερμιτζάκης επέλεξε στην αποστολή για τη συνάντηση με τον Ατρόμητο 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Τσέρνι, Καβουσάκης, Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Σαϊνάτι, Λυκογιάννης, Λεονάρντο, Παμλίδης, Ρέντζας, Γιουσούφ, Μπαμ Μπαμ, Μπογκντάνοφ, Μπρούνο, Μπουρσέλης, Χαντί, Νόσκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος και Κοζορώνης.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη θέλουν πάση θυσία στη νίκη στη Λειβαδιά.

Οι διοικούντες τον Πανιώνιο σε προηγούμενη προπόνηση της ομάδας υπογράμμισαν στους ποδοσφαιριστές τη σημασία που έχει η κατάκτηση των τριών βαθμών για την ομάδα.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 25/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Καλλονή (15:00)

Λεβαδειακός - Πανιώνιος (17:15)

Ατρόμητος - Εργοτέλης (19:30)

Κυριακή, 26/10

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης (15:00)

ΠΑΟΚ - Βέροια (17:15)

Κέρκυρα - Πλατανιάς (17:15)

Παναιτωλικός - Πανθρακικός (17:15)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (19:00)

Δευτέρα, 27/10

Ξάνθη - Νίκη Βόλου (19:30)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News